Freebies Cute icon!


Annyong korang mesti tercari-cari kat mana nak dapat icon yang cute-cute kan.icon-icon ni boleh digunakan untuk favicon,shoutbox,Sebelah sidebar,Sebelah Title post, dan banyak lagi lah.ikut sukahati korang lah nak letak kat mana.bloglist pun boleh.icon-con ni aku dapat dari Baby doll cara nak ambik senang sahaja korang klik je icon yang kornag nak and copy dia punya url.

Barbie Pink Smile

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Fairy colour
                  
                   
                   
                    
                   
                  

Girly Smiles
                                                                                                            

Mini Cute one

                                                                                                                                                                                                                                        

pastel smiley




93 comments:

  1. Wow..sy ambil satu yer..comel2 sungguh!
    Tq

    ReplyDelete
  2. macam mana dapat semua icon ni dear?

    ReplyDelete
  3. so cute icon ni, geram tengok saya ambik tau. tq banyak2.

    ReplyDelete
  4. ambik satu tau.....comel sgt!kalau rajin,tlg follow ye...

    babyshakeblog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. terima kasih sngt-II blog yg sngt osem glew n sy ambk satu yew thnx sbb kongsi

    ReplyDelete
  6. Saya ambik ye :D Semua comel - comel belaka :D

    ReplyDelete
  7. omeii , saya ambik satu ye . Tenkiu ^0^

    ReplyDelete
  8. nak guna :) maceh maceh :3

    ReplyDelete
  9. saya ambil eh..
    terima kasih banyak2..

    ReplyDelete
  10. Hai. Ambik :) BTW, awak telah disenaraikan di bhgian THANKS blog sy :) o visit n follow me back k? much love, ME :D

    ReplyDelete
  11. :) Anda di tag. :) Be my bestfriend? :) http://harxenharley.blogspot.com/2013/02/segmen-my-best-otp-by-ween.html

    ReplyDelete
  12. perhh terbaik ! nak satu, dua tiga tau ! :D

    ReplyDelete
  13. waaa , banyaknya . saya ambil satu ;)

    ReplyDelete
  14. woww..cutenye ..akk ambik 1 ye..sekali follow sini jugak..kalau sudi jom follow akk juga ye~ :)

    ReplyDelete
  15. x jadila amik 1..akk amik 3,4 la ye..geram sgt tgok icon yg comel2 nie..hihii~

    ReplyDelete
  16. wahhh ! comeyyy sangatttt !!! sye ambil stu ye.. ^,^

    ReplyDelete
  17. Cute sangat! :) Saya guna tau ;)

    ReplyDelete
  18. tq. sy follow da curi satu. hik hik.. nnt na curi lg la... hehehe

    ReplyDelete
  19. semua comel...mix ye....thanx

    ReplyDelete
  20. cute nye semua thanx!!done follow yer...jemput s inggah n follow blog saya..

    ReplyDelete
  21. saya amik tau . . comell la . .
    thnxx ye :)

    ReplyDelete
  22. salam . saya ambik taw taw !!! tenkiu very much :')

    ReplyDelete
  23. saya ambik satu , kalau rajin follow saya
    cikilablogger.blogspot.com

    ReplyDelete
  24. Cute Icons! Visit my blog ok :) www.shinraeinsnsd.co.vu

    ReplyDelete
  25. Done follow sini.. saya ambil ye.. terima kasih banyak-banyak :)

    ReplyDelete
  26. saya nak ambik ya..terima kasih.cantik2..suke tgk ..

    ReplyDelete
  27. saya minta izin gunakan favicon ni

    ReplyDelete
  28. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  29. mcm mne nk letak icon nie dkat blog

    ReplyDelete
  30. heyy, curi icon kat sini. haha btw, thanks :)

    ReplyDelete
  31. mcm mn nk ltk kt blog? x lh pn?/??

    ReplyDelete
  32. Ambek satu eh!~ wishcutestuff.blogspot.com

    ReplyDelete
  33. Minta izin untuk guna ye... Trimas... :)

    ReplyDelete
  34. Favicon awak comel-comel belaka ambil ok !!! thank you

    ReplyDelete
  35. Annyeong ~ saya ambik 10 favicon tauu , ehh tak lebihh rasanyaa . Gomawo

    ReplyDelete
  36. Annyeong! Nak ambik sikit tau! Kalau cenggini, nak ucap banyak2 terima kasih kat awak sebab dah tolong ekk! :)

    ReplyDelete
  37. saya ambik ye and already credit you ^^

    ReplyDelete
  38. nak refreebies kat blog boleh ? nanti saya credit :D

    ReplyDelete
  39. Saye ambik ya, comot beberapa nih, boleh...ye?

    ReplyDelete
  40. sy amik 1 ye..nanti saya credit

    ReplyDelete
  41. Bagusnya ......... Izin ambil ya ...

    ReplyDelete
  42. comelnye... saye comot beberapa ye? heheheh... terima kasih...

    ReplyDelete
  43. i take one of those cute icons..arigatou/gomawoyo

    ReplyDelete
  44. Saya ambil ye. Terima kasih. Comel sangat.

    ReplyDelete
  45. Saya izin ambil dan repost ye...

    ReplyDelete
  46. saya nak ambik satu . thx u wanaaaa

    ReplyDelete
  47. izin re-post ya! creditnya gak hilang kok

    ReplyDelete


Shoutbox