Freebies Cute icon!


Annyong korang mesti tercari-cari kat mana nak dapat icon yang cute-cute kan.icon-icon ni boleh digunakan untuk favicon,shoutbox,Sebelah sidebar,Sebelah Title post, dan banyak lagi lah.ikut sukahati korang lah nak letak kat mana.bloglist pun boleh.icon-con ni aku dapat dari Baby doll cara nak ambik senang sahaja korang klik je icon yang kornag nak and copy dia punya url.

Barbie Pink Smile

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Fairy colour
                  
                   
                   
                    
                   
                  

Girly Smiles
                                                                                                            

Mini Cute one

                                                                                                                                                                                                                                        

pastel smiley




93 comments:

  1. Wow..sy ambil satu yer..comel2 sungguh!
    Tq

    ReplyDelete
  2. macam mana dapat semua icon ni dear?

    ReplyDelete
  3. so cute icon ni, geram tengok saya ambik tau. tq banyak2.

    ReplyDelete
  4. ambik satu tau.....comel sgt!kalau rajin,tlg follow ye...

    babyshakeblog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. terima kasih sngt-II blog yg sngt osem glew n sy ambk satu yew thnx sbb kongsi

    ReplyDelete
  6. Saya ambik ye :D Semua comel - comel belaka :D

    ReplyDelete
  7. omeii , saya ambik satu ye . Tenkiu ^0^

    ReplyDelete
  8. saya ambil eh..
    terima kasih banyak2..

    ReplyDelete
  9. Hai. Ambik :) BTW, awak telah disenaraikan di bhgian THANKS blog sy :) o visit n follow me back k? much love, ME :D

    ReplyDelete
  10. :) Anda di tag. :) Be my bestfriend? :) http://harxenharley.blogspot.com/2013/02/segmen-my-best-otp-by-ween.html

    ReplyDelete
  11. perhh terbaik ! nak satu, dua tiga tau ! :D

    ReplyDelete
  12. waaa , banyaknya . saya ambil satu ;)

    ReplyDelete
  13. woww..cutenye ..akk ambik 1 ye..sekali follow sini jugak..kalau sudi jom follow akk juga ye~ :)

    ReplyDelete
  14. x jadila amik 1..akk amik 3,4 la ye..geram sgt tgok icon yg comel2 nie..hihii~

    ReplyDelete
  15. wahhh ! comeyyy sangatttt !!! sye ambil stu ye.. ^,^

    ReplyDelete
  16. Cute sangat! :) Saya guna tau ;)

    ReplyDelete
  17. tq. sy follow da curi satu. hik hik.. nnt na curi lg la... hehehe

    ReplyDelete
  18. semua comel...mix ye....thanx

    ReplyDelete
  19. cute nye semua thanx!!done follow yer...jemput s inggah n follow blog saya..

    ReplyDelete
  20. saya amik tau . . comell la . .
    thnxx ye :)

    ReplyDelete
  21. salam . saya ambik taw taw !!! tenkiu very much :')

    ReplyDelete
  22. saya ambik satu , kalau rajin follow saya
    cikilablogger.blogspot.com

    ReplyDelete
  23. Cute Icons! Visit my blog ok :) www.shinraeinsnsd.co.vu

    ReplyDelete
  24. Done follow sini.. saya ambil ye.. terima kasih banyak-banyak :)

    ReplyDelete
  25. saya nak ambik ya..terima kasih.cantik2..suke tgk ..

    ReplyDelete
  26. saya minta izin gunakan favicon ni

    ReplyDelete
  27. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  28. mcm mne nk letak icon nie dkat blog

    ReplyDelete
  29. heyy, curi icon kat sini. haha btw, thanks :)

    ReplyDelete
  30. mcm mn nk ltk kt blog? x lh pn?/??

    ReplyDelete
  31. Ambek satu eh!~ wishcutestuff.blogspot.com

    ReplyDelete
  32. Minta izin untuk guna ye... Trimas... :)

    ReplyDelete
  33. Favicon awak comel-comel belaka ambil ok !!! thank you

    ReplyDelete
  34. Annyeong ~ saya ambik 10 favicon tauu , ehh tak lebihh rasanyaa . Gomawo

    ReplyDelete
  35. Annyeong! Nak ambik sikit tau! Kalau cenggini, nak ucap banyak2 terima kasih kat awak sebab dah tolong ekk! :)

    ReplyDelete
  36. saya ambik ye and already credit you ^^

    ReplyDelete
  37. nak refreebies kat blog boleh ? nanti saya credit :D

    ReplyDelete
  38. Saye ambik ya, comot beberapa nih, boleh...ye?

    ReplyDelete
  39. sy amik 1 ye..nanti saya credit

    ReplyDelete
  40. Bagusnya ......... Izin ambil ya ...

    ReplyDelete
  41. comelnye... saye comot beberapa ye? heheheh... terima kasih...

    ReplyDelete
  42. i take one of those cute icons..arigatou/gomawoyo

    ReplyDelete
  43. Saya ambil ye. Terima kasih. Comel sangat.

    ReplyDelete
  44. Saya izin ambil dan repost ye...

    ReplyDelete
  45. saya nak ambik satu . thx u wanaaaa

    ReplyDelete
  46. izin re-post ya! creditnya gak hilang kok

    ReplyDelete


Shoutbox