My new Nampyeon.!

Annyong haseyo!  selamat berpuasa semua.! lama dah wana tak post kat blog ni.yelah asyik sibok dengan
blog lagi satu jew.sampai lupa blog ni! btw, harini
wana nak cerita pasal nampyeon wana yang baru \ceh/awat? cek bagitahu ni jangan jeles tao
. wana dah jatuh cinta dengan seungho MBLAQ!!  whua whua.! \peacenowar/ dah kata awal2
jangan jeles.he3
WTH,! wana tiba2 suka dia..mula-mula dalam mblaq wana suke mir sebab dia
hot!.! suka tahap gaban lah!

lepastu.. bila mv monalisa keluar jew.wana suke dekat Thunder sebab dia cumill..
 and then..wana suke G.O sebab suara dia merdu gilaks n dia sgt2 lah romantik!
and then jeng jeng jeng! tiba tersuka dengan ketua MBLAQ! seungho!
wah semua member mblaq wana try kecuali lee joon. he3.and the last seungho!
walaupun dia tak de lah sehensem member2 mblaq yg lain tapi dia gentleman tao!
ah. . nak tao sebab apa dia gentleman?? 
seba haritu wana ade tgk invisible youth tao.. dorang ada buat satu game.
kalau kalah diaorang kena masuk sekolah yg berhantu. seungho masatu pasangan dengan 
seunghwa(secret) ta silap aku.dorang masuk lah sekolah tu. pastu diaorang pergi tandas dalam sekolah
tu.. bukan main protect lagi seungho..dia check dulu dalam bilik air tu sebelum dia ajak seunghwa masuk
whua.gentleman tak???pastu masa seunghwa kena serang dia protect jugak.
fulamak. dari situ lah wana suka dekat seungho.he3
tadi wana jalan2 dekat tumblr and terjumpa bende ni pasal seungho
Perfect in piano, breakdancing, guitar, magic tricks, and being a general BAMF all around, with the exception of his fail aegyo
fulamak. dia pandai main piano and breaking??!! memang aish.! wana memang suke
lelaki yang pandai main piano.! amazing. he3.

sejujurnya, seungho senyum memang buruk.tapi wana suka time dia srius.
memang hensem lah bila dia srius.!

ok ok stop merapik.sampai esk pon wana rasa tak habis.he3. anneong!
btw, nak join contest kpop blogger tak? jom pegi sini


2 comments:


Shoutbox