tutorial icon shoutbox



Annyong Haseyo.. he3 harini sebelum kita memulakan sesi pembelajaran kita.. mari wana kenal kan.. nampak tak gambar kat atas tu? itulah Girls generation or nama korea dorang SNSD(so nyuh shi dae) nama antarabangsa dorang SOSHI. dorang memang popular sampai Negara EROPAH pun kenal dorang..tapi sayang ramai anti dorang sebab apa? sebab dorang jeles SNSD rapat Ngn Super junior.. ade pulak gitu? hahaha.. ok ok tanpa berlengah lagi.. 

korang mesti tercari-cari kat mana nak cari icon shoutbox kan??? ok ok aku ada edit kan beberapa icon shoutxbox.. tapi ni just for yg biasa-biasa je.
just copy icon ni and paste kt kor punya shoutbox. lao tak tao na paste mne tgk sini     

http://i1182.photobucket.com/albums/x446/WanaKendys/oh3-3.png

 
http://i1182.photobucket.com/albums/x446/WanaKendys/Oh2copy.png

 
http://i1182.photobucket.com/albums/x446/WanaKendys/Oh1-2.png


Photobucket
http://i1182.photobucket.com/albums/x446/WanaKendys/Taemin.png

 
http://i1182.photobucket.com/albums/x446/WanaKendys/yesung.png

 
http://i1182.photobucket.com/albums/x446/WanaKendys/cute_anime_girl.png

hahaha, setakat ini saja, nanti wana buat yang lain ok??nanti wana buatkan yang korea punya ok? just wait!


Shoutbox