Tutorial Link Membesar!


Annyong Haseyo!,, harini wana nak ajar macam mana nak buat link tu membesar bila disentuh.. ok..
jom start,

macam biasa lah, page element >edit HTML>Tick widget

ok and then cari code ini     ]]></b:skin>

and dah dapat? copy and paste code ni di atas code tadi.!




 a:hover {


font-size: 20px;font-weight: bold;text-decoration: Jangan!;}
ok yang warna hijau ikut sukati korg, nak besar macam mana..he3 yang warna pink tu bergaris.kalau korang nak link tu ada garis korang ganti kan dia ngn underline ..ok ..
suda??

save^^ done

No comments:

Post a Comment


Shoutbox