Epop Fanz!!

Annyong haseyo!! how are u guys??? hahaha wana bangun awal-awal pagi ni semata-mata nak kongsi kegembiraan and minat ngan B2UTY and K-pop Fanz semua! ok ok.. Semalam punya semalam wana beli majalah epop(malay version)! and wana suka sangat edisi bulan ni!! 


ok,, bagi K-pop Fanz yang tak tahu epop tu majalah apa.ok epop ni majalh khas 4 k-pop,J-pop,T-pop and segala pop pop yang ada kat Asia ni! he3.. first time wana dapat tahu epop ni masa edisi ke 14.! wahh sedihnye..walaupun tak kenal epop dari edisi 1 tapi tak pe..wana sentiasa akan beli epop..hahaha .ok wana kenal epop ni masa tu wana ada terfikir kat mana nak dapat satu sumber/or news2 tentang k-pop and j-pop..so mse tu wana ikut omma and appa pergi JUSCO ..wahh kebetulan kat Jusco tu ada kedai buku.. and then masatu wana nak beli majalah fav wana.. wana guna duit omma masatu..kebetulan majalah fav wana dudk sebelah majalah epop..so wana terkezut sebab ada JYJ cover.. apa lagi tanpa tgk isi kandungan wana amik jew..(guna duit sendiri tao) hahah wana beli kedua-dua magazine ... tpi omma tak tahu wana beli epop omma cme tao wana bli YEZZ.. sejak tu wana mula membeli EPOP..

ok ok cerita pasal edisi bulan JUN ni.. topik2 dia memang best gila..sebab apa tao? first ada biodata U-KISS!! second ada POSTER besar BIG BANG!!! mmg menjerit sakan masa tu.. sebab wana gila BIG BANG JUGAK!,third ada kontest B2ST and U-KISS ! wana join Kontes B2ST sebab wana lebih suka B2ST ..he3.. hahah appa kata nak tolong hantarkan borang(ntah dah hantar belum).. memang excited gila dapat join kontes B2ST tu sebab ni first time wana join kontes dalam hidup wana..lebih2 lagi pasal k-pop.. dengan bersungguh-sungguhnya wana menulis, wana kerat borang tu betul2 and masuk sampul..(harap2 posmen tu tak lupa hantar borang wana)hahaha, and harap-harap wana menang,walaupun tak dpt  hadiah utama,hadia terakhir pun tak pe..asalkan dapat jumpa B2ST! lao tak dapat pun wana akan terima dengan hati yang terbuka.. 

And the last one topik e-buran tak silap wana.. epop cerita pasal pose kegemaran Dujoon(B2ST),memang klaka gila.. 

Nampak tak gambar di atas?? korang tak kan tak perasan du joon selalu buat pose macam tu sampai semua ahli B2ST terikut2, Bukan B2ST je , ramai lagi lah.. btw oppa so cute! hahaha
and wana ada baca satu artikel pasal pose rutin du joon ni.. epop ajar cara-cara nak buat pose macam tu cara-cara dia:

  1. Bengkokkan badan anda kesebelah kanan
  2.  angkat tangan and mcm org na menyerah kalah gitu
  3.  bukak mulut sebesar-besar mungkin
  4.  and anda berjaya melakukannya!

 hahahah,memang nak tergelak wana,,hahah tapi wana berjaya lakukanya... oppa oppa.. :)

and for the last one.. majalah epop memang sporting.. and disebabkan epop wana kenal lebih ramai lagi idol and wana tao news2 baru tentang idol.. and wana sentiasa akan sokong epop! epop hwaitting!! chaiyokk!

9 comments:

  1. anya... jang geun suk... hehe... noona kenal yesoeb dengan gikwang je... ni tgh tgk oh!my school ep26... ada yesoeb... da tgk my princess? ade gikwang... :)

    ReplyDelete
  2. he3,ta dpt tgk,,, nak tengok yesung(sj) dgn dongho (ukiss)!!

    ReplyDelete
  3. nape x dpt tgk? used to like yesung... tp skang dah x dah.. hehe... jhtkan...

    ReplyDelete
  4. hahaha jahatnyew,, he3 sb my mom tgk cter indon kesukaan dye,,

    ReplyDelete
  5. hehe... yesung comel... suare die mang besh tp die agak kepoyoan sikit... tu yg kureng sikit tu... huhu...

    ReplyDelete


Shoutbox